• Definiți-vă strategia

    Pentru a păstra un avantaj competitiv, organizațiile și profesioniștii trebuie să învețe transforme în atu cele mai avansate oportunităție oferite de Cloud Computind și Inteligența Artificială aplicată afacerilor.

  • De la consultanță la implementare

    Serviciile de Consiliere se integrează complet cu următorii pași din proiect - acest lucru ar putea să implice unul sau mai multe din serviciile noastre de bază:

  • Audit IT

    Serviciile noastre de consiliere personalizată sunt în special menite să vă ofere suport în implementarea unor soluții capabile să vă schimbe modelele de business, pentru a spori eficiența și a îmbunătăți experiența atât a personalului, cât și a clienților.

  • Evoluați afacerea

    Auditul IT implică o examinare amănunțită a parametrilor de operare, a accesului și punctelor de control ale infrastructurii IT din organizația dumneavoastră. De asemenea, acesta determină precis capacitatea unei companii de a utiliza în mod eficient indrastructura IT pentru a securiza datele și pentru a oferi drepturile corespunzătoare personalului autorizat.

  • O abordare holistică personalizată

    Serviciile noastre de consiliere nu sunt menite să fie pachete gata făcute. Contrar aparențelor, acestea sunt servicii personalizate construite pe baza unei evaluări amănunțite și globale a situației curente și în funcție de obiectivele Clientului.

  • Unelte inteligente și strategii ingenioase

    Ne mândrim cu o abordare care economisește timp și rezolvă probleme și cu o metodologie agilă care ne permite să livrăm cele mai potrivite soluții.

  • De sus în jos

    Abordarea de sus în jos este, în esență, scindarea cerințelor în obiective mai mici pornind de la un punct de vedere strategic în care managementul companiei este implicat în mod direct.

  • De jos în sus

    Abordarea de jos în sus reprezintă punerea cap la cap a cerințelor care vin din prima linie pentru o mai bună înțelegere a problemelor și oportunităților companiei.

  • Sincronizare

    Noi definim proiectul și creăm un traseu realist, adaptat cerințelor afacerii, ușor de urmat în funcție de un program prestabilit. Estimarea timpului necesar finalizării procesului de implementare ia în considerare ritmul Clientului de a se adapta la noile instrumente și tehnologii.

  • Support

    Devenim partenerii Clienților noștri pentru a susține organizația și a gestiona schimbarea. Odată ce implementarea procesului s-a încheiat, Make IT Work asigură o continuă instruire și asistență/instruire și asistență în continuare.

// Ce oferim?

Servicii IT

// Ai nevoie de o soluție IT?