// Automatizare

Infrastructure As Code

 • Economisiți bani

  Folosirea automatizării presupune mai puțin efort. Infrastructura rezultată este mai bună decât dacă ați fi petrecut ore configurând resurse hardware și parametri ai sistemului de operare.

 • Creșteți repetabilitatea

  Acest lucru va rezulta în mai puține probleme la implementare. Nu trebuie să vă îngrijorați că cineva a configurat incorect un dispozitiv (sau doar diferit) pentru că a sărit peste un pas.

 • Scalați conform nevoilor dumneavoastră

  Acum puteți adăuga și configura servere noi, fară să fie nevoie să angajați personal IT adițional iar timpul de livrare este același fie că este provizionat un singur server sau 10 servere noi.

 • Creșteți gradul de conformitate

  Acest lucru aduce un proces repetabil care se autodocumentează. Mai mult, acesta este capabil de o monitorizare mai bună în scopuri de securitate și audit.

// Automatizare

Configuration As Code

 • Scalabilitate

  La fel ca în cazul Infrastructure As Code, gestionarea schimbărilor în Configuration As Code permite echipelor să adauge, să editeze și să mențină fișierele config dintr-o locație centralizată, utilizând o strategie de implementare consistentă.
  Combinând aceste fișiere cu software-ul necesar se ajunge la un rezultat de mii de variații potențiale. Gestionarea acestor variații presupune o sursă de control consistentă, centralizată și stabilă care poate fi accesată de la câțiva pași în pipeline-urile CI/CD.

 • Trasabilitate

  Controlul versiunilor este un element critic pentru implementarea conceptelor Configuration As Code. Aveți nevoie de un sistem puternic care să stocheze și să urmărească schimbările ușor pentru codul dumneavoastră și fișierele config. Acest lucru poate crește calitatea lansărilor. Dacă un bug reușește totuși să se strecoare, aveți posibilitatea să depistați sursa problemei. Puteți diferenția fișierele config ale versiunii pentru a vedea ce a mers prost și a repara rapid.

 • Productivitate Crescută

  Atunci când configurațiile sunt transformate in cod, gestionarea se simplifică. Acest lucru crește productivitatea atât pentru IT cât și pentru utilizatorii finali. Administratorii dumneavoastră pot pune totul in rularea unui pipeline sau pot construi dintr-o singură versiune a sistemului de control. Dezvoltatorii știu că schimbările lor sunt precise deoarece totul este testat împreună la diferite puncte din flux.

// Automatizare

DevOPS

De ce DevOps?

Software-ul și Internetul au transformat lumea și industriile ei, de la transport la distracție la sisteme bancare. Software-ul nu mai este utilizat doar pentru suportul unei afaceri; mai degrabă el a devenit un component integrat în orice parte dintr-un business.
Companiile interacționează cu clienții prin software livrat ca servicii online sau aplicații și pe toate tipurile de dispozitive. Ei utilizează software și pentru a crește eficiența operațională prin transformarea fiecărei părți a lanțului valoric, cum ar fi logistica, comunicațiile și operațiunile.
Într-o manieră similară cu cea în care companiile de produse fizice au transformat modul în care creează, construiesc și livrează produsele folosind automatizarea industrială în secolul XX, companiile din lumea de astăzi trebuie să transforme modul în care construiesc și livrează software.

Viteză

Mișcați-vă la viteză înaltă ca să puteți inova pentru clienți mai rapid, să vă adaptați mai bine la piețele într-o contiuă schimbare și să creșteți mai eficienți în stimularea apariției rezultatelor afacerii. Modelul DevOps permite dezvoltatorilor și echipelor de operațiuni să obțină aceste rezultate. De exemplu, microserviciile și livrarea continuă permit echipelor să preia conducerea serviciilor și să le elibereze actualizări mai rapid.

Livrare Rapidă

Creșteți frecvența și ritmul lansărilor ca să vă puteți inova și îmbunătăți produsele mai rapid. Cu cât lansați noi caracteristici și reparați bug-uri mai rapid, cu atât veți putea răspunde mai repede nevoilor clienților dumneavoastră și construi avantaje competitive. Integrarea continuă și livrarea continuă sunt practici care automatizează procesul lansării software, de la construcție la lansare.

Încredere

Asgiurați calitatea actualizărilor aplicației și schimbărilor în infrastructură pentru a livra cu încredere într-un ritm mai rapid, păstrând în același timp o experiență pozitivă pentru utilizatorii finali. Folosiți practici precum integrarea continuă și livrarea continuă pentru a testa dacă fiecare schimbare este funcțională și sigură. Practicile de monitorizare și logging vă ajută să fiți informat despre performanță în timp real.

Scalabilitate

Automatizarea și consistența vă ajută să gestionați sisteme complexe sau în schimbare într-un mod eficient și cu un risc redus. De exemplu, Infrastructure As Code vă ajută să vă gestionați dezvoltarea, testarea și mediul de producție într-o manieră repetabilă și mai eficientă.

Colaborare îmbunătățită

Construiți echipe mai eficiente sub un model cultural DevOps, care evidențiază valori precum proprietatea și responsabilitatea. Dezvoltatorii și echipele de operațiuni colaborează îndeaproape, împart multe responsabilități și își combină fluxul de muncă. Acest lucru reduce ineficiența și salvează timp (de exemplu, perioade de predare reduse între dezvoltatori și echipele de operațiuni, scrierea unui cod care ia în calcul mediul în care este rulat).

Securitate

Mișcați-vă rapid și în același timp nu pierdeți controlul și grandul de complianță. Puteți adopta un model DevOps fără a sacrifica securitatea utilizând politici automate de complianță, controale fine și tehnici de configurare a managementului. De exemplu, utilizând conceptele Infrastructure As Code si Policy as Code puteți defini și mai apoi urmări gradul de conformitate.

// Ce oferim?

Servicii

// Ai nevoie de o soluție IT?