Consultanță IT

Alăturați-vă revoluției digitale pentru a activa noi modele de afaceri, pentru a spori eficiența și pentru a îmbunătăți experiența atât a personalului, cât și a clienților.

Află mai multe informații.

Soluții Cloud

Vă ghidăm în adoptarea unei infrastructuri cloud-based menită să optimizeze locul de muncă prin eficientizarea proceselor care scad productivitatea. Vă oferim o migrare a datelor și aplicațiilor rapidă, sistematică și sigură de la serverele locale la Cloud.

Află mai multe informații.

Automatizare

Procesul de automatizare este unul esențial în crearea viitorului unei companii din secolul 21. Make IT Work vă oferă servicii de bază pentru o transformare digitală a companiei dumneavoastră la cele mai înalte standarde folosind concepte precum: Infrastructure as Code, Configuration as Code sau DevOps.

Află mai multe informații.

Externalizare IT

Compania noastră vă poate ajuta cu externalizarea tuturor responsabilităților care țin de domeniul IT precum administrare servere, help desk, chiar și a rolului de manager IT. Veți putea astfel să vă concentrați pe dezvoltarea business-ului în timp ce un expert se ocupă de cerințele specifice departamentului IT.

Află mai multe informații.

// Ai nevoie de o soluție IT?