Printre cele mai populare motive pentru a externaliza se numără accesul la aptitudini mai bune, raportul preț/calitate, ușurința modernizării. Companiile externalizează des și stocarea datelor deoarece este mai ieftin să contracteze un terț decât să cumpere și să întrețină propriile dispozitive și facilități de stocare a datelor.

Externalizarea acelor părți din afacerea dumneavoastră care nu țin în mod direct de produs, cum ar fi administrare servere și rețea, helpdesk/suport IT sau rolul de manager IT, poate fi cea mai bună decizie pentru accelerearea creșterii business-ului. Eliminarea stresului asociat gestionării acestor subdomenii vă va permite să vă concentrați doar pe aspecte precum calitatea produsului, strategia de marketing și dezvoltarea afacerii ca întreg. Mai mult, externalizarea permite și reducerea costurilor, iar resursele financiare economisite pot fi investite tot în dezvoltarea companiei.

Pe scurt, cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să considerați externalizarea o opțiune pentru afacerea dumneavoastră sunt:

  • Reducerea costurilor

    De cele mai multe ori, externalizarea înseamnă economisire. Acest lucru se datorează costurilor reduse ale forței de muncă, infrastructurii mai ieftine sau unui sistem de taxe mai avantajos în locația de externalizare.

  • Acces la aptitudini care nu sunt disponibile local

    Resursele greu de găsit acasă pot fi uneori disponibile din abundență în altă parte, ceea ce înseamnă că le puteți accesa cu ușurință prin externalizare.

  • Utilizarea mai eficienta a resurselor interne

    Delegând unele dintre procesele afacerii dumneavoastră către un terț, veți oferi angajaților oportunitatea de a se concentra pe sarcini mai relevante.

  • Accelerarea proceselor de business

    Când încetați să pierdeți timpul cu procese plictisitoare, consumatoare de timp, veți putea să avansați mult mai rapid în tot ceea ce înseamnă oferta de bază.

  • Globalizare

    Când delegați o parte din funcționalitatea care nu este un punct de focus prin externalizare către un terț, veți renunța automat la responsabilitate și riscurile asociate.

// Ce oferim?

Servicii IT

// Ai nevoie de o soluție IT?